Artikel - 7 februari 2023
Tijdens sneeuwschoenwandelingen, toerskitochten, of tijdens het freeriden, kom je nogal eens in de buurt van de bosrand. Vaak een prachtige plek om even stil te staan en van een uitzicht te genieten. Maar onder de bomen kan ook een gevaar loeren: de tree well.
Artikel - 17 november 2022
Snowboards zijn er in alle soorten en maten,maar niet elke lengte is voor jou de juiste. Hoe weet je hoe lang jouw snowboard moet zijn?
Artikel - 10 november 2022
Soms zie je, terwijl je de piste afglijdt, langs de rand van de piste mensen op ski’s omhoog ploeteren. Verdwaalde langlaufers? Mis! Grote kans dat dit toerskiërs zijn. 
Artikel - 18 oktober 2022
De Sellaronda in Italië staat overal hoog op de lijstjes van mooiste skitochten in de Alpen. Overal heb je prachtige uitzichten, zijn de pistes van prima kwaliteit en kun je onderweg pauzeren en genieten van lekker eten en drinken en nog een keer het uitzicht. 
Artikel - 8 december 2021
Een skihelm is altijd een goed idee. Daarom raden we aan om er altijd een te dragen. Maar hoe zit het met verplichtingen? Is een skihelm verplicht?
Artikel - 8 december 2021
Als je tijdens de wintersport naar de weerberichten luistert, hoor je de term Kaiserwetter vaak. Als je geluk hebt tenminste, want vaak betekend Kaiserwetter perfect weer voor een dag genieten in de sneeuw.