SNOW explorer, hét tijdschrift voor mensen die van wintersport houden. Veel aandacht voor (bijzondere) routes in met name Europa en soms daarbuiten. SNOW explorer richt zich op wintersporters die graag willen ontdekken, en in de sneeuw willen genieten van cultuur, natuur en bezienswaardigheden. 

In het meest recente nummer:

SNOW explorer nummer 1 van 2022

SNOW explorer 1 2022

Snow Explorer 1 van 2022 verschijnt 9 december. 

Met in dit nummer oa:

Franco-Italiano wintersporten op 1.850 meter boven zeeniveau

‘Wat je ver haalt is lekker’, is een gezegde dat nogal eens door avontuurlijke lekkerbekken in de mond wordt genomen. Bij wintersporten geldt dit ook voor het zuidelijker gelegen La Rosière. De specifieke ligging op de grens van Frankrijk en Italië en de hoogte, bij de poorten van het Nationaal Park Vanoise, zorgen voor een setting waarin alle ingrediënten voor een geslaagde skivakantie samenkomen.

Ontspannen wintersporten in Scheidegg De zonnigste plek in de Zuid-Duitse Allgäu

Langlaufen en wandelen, gecombineerd met genieten van ruimte, rust en de Gemütlichkeit van het landschap en de sfeer. Dat zijn de belangrijkste verlangens waaraan de regio Scheidegg graag tegemoet komt. Gelegen in de Zuid-Duitse regio Allgäu (Bayern) op het kruispunt van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en nabij de bekende Bodensee, biedt Scheidegg een breed palet ontspannende inspanning aan: van langlauf tot rodelen en winterwandelen.

En verder:

- Skitest 2022-2023

- Dichtbij huis Skiën in Duitsland

- Langlaufen De beste bestemmingen

Geniet ondertussen nog even na van onze online editie, of neem een abonnement, dan weet je zeker dat je het nummer niet mist!