SNOW explorer, hét tijdschrift voor mensen die van wintersport houden. Veel aandacht voor (bijzondere) routes in met name Europa en soms daarbuiten. SNOW explorer richt zich op wintersporters die graag willen ontdekken, en in de sneeuw willen genieten van cultuur, natuur en bezienswaardigheden. 

In het meest recente nummer:

SNOW explorer nummer 1 van 2023

SNOW explorer nov/dec 2023

In dit nummer oa:

Warm welkom aan de hele familie: Familieregio Serfaus-Fiss-Ladis. 

Kinderen en hun families. In de regio Serfaus-Fiss-Ladis staat dit centraal. Zowel in de karakteristieken van de skipistes en de liften, als allerlei voorzieningen en activiteiten. In Nederland hebben we het vaak over ‘Serfaus’, maar met Fiss en Ladis mag dit zeker in één adem genoemd worden: met behoud van eigen karakter vormen ze samen een homogeen geheel. Serfaus-Fiss-Ladis ligt net onder Landeck in Tirol, op 920 kilometer van Utrecht. Met de auto is dat een reistijd van zowat 10 uur. Een topbestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. 

Karinthië:Een plek voor levensgenieters.

Een skivakantie in de zuidelijkste deelstaat van Oostenrijk betekent: actief genieten in het sneeuwzekere berglandschap. Karinthië garandeert een afwisselend landschap met imposante bergen, schitterende uitzichten, tal van dichtgevroren meren en een mild winterklimaat met heel veel zonuren. Ideale omstandigheden!

Samoëns, parel in Le Grand Massif Klein maar fijn tussen Giganten

Een wintervakantie waarin pistekilometers niet centraal staan, wel bijzondere ervaringen.
Zowel op als buiten de piste. In een bijzondere omgeving die meer, veel meer biedt dan sneeuw, pistes en après-ski. In Frankrijk!

Neem voor 31 oktober een abonnement en ontvang dit nummer 3 november bij thuis.