Afbeelding

x-over

X-Over: Gebruiksgemak staat voorop 

Soms word je tussen het technologische innovatiegeweld toch weer aangenaam verrast door een simpel idee dat een praktisch obstakel of probleem doet verdwijnen. De modetassen van X-over bieden maximale bewegingsvrijheid en schouder- en armmobiliteit dankzij de toepassing van een doordacht gordelsysteem. Indien gewenst of benodigd, draai je de tas met een simpele handbeweging onder je arm naar voren - bijvoorbeeld als je de skilift instapt. 

Met een tweede band creëer je een 3-puntssysteem waarmee de tas stabiel op je rug zit, terwijl de maximale bewegingsvrijheid en balans behouden blijven. Voor de prestatiegerichte sporters is er zelfs een 4-puntssyteem. 
De X-over tas beschikt o.a. over een groot verborgen vak op de rug (bijvoorbeeld voor je ID-papieren, mobiel of portemonnee). Dit vak draag je altijd veilig tegen je lichaam aan. 
De stoere en van specifieke features voorziene wintereditie, Wintersports Stony Black M, inclusief verwijderbare goggle cover sleeve binnenin, is de ideale tas voor alle liefhebbers van wintersport - of het nu skiën, snowboarden of freeriden is. 

Adviesprijs Wintersports Stony Black M: € 120,00. 
x-over.nl

Win een X-over tas

SNOW explorer mag 2 lezers een X-over Wintersport Frozen Blue M tas cadeau geven. Hoe? Heel simpel! 
Ga naar het winactieformulier, vul je gegevens in en vertel ons waarom jij deze tas wil winnen.
De winnaars ontvangen per mail bericht.

Doe mee!

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 15 december 2023
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee. Een foto uploaden is bij deze actie niet nodig. 
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan 'Wedstrijd X-over"
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Snow explorer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, in Snow explorer en op snowexplorer.nl (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Snow explorer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.