Afbeelding

voorjaar skirama dolomiti

Op veel plekken liggen de skigebieden er weer prachtig wit bij. 

Foto Systke Maaijen

Kun je nog skiën in de lente? In Trentino wel! 

De afgelopen weken trok het ene na het andere lagedrukgebied over Noord-Italië. Al die lagedrukgebieden brachten veel neerslag mee en ondanks dat de vorstgrens soms wat hoog lag, kwam veel van die neerslag in de vorm van sneeuw. Kortom: alle wintersportgebieden zijn weer mooi wit. En het ziet er naar uit dat er meer sneeuw in aantocht is. Kortom: ook in Trentino kunnen we dit voorjaar nog lang genieten van de winter! 

Voorjaarszonnetje 

Als je de mogelijkheid hebt, liggen er dus nog een paar fantastische wintersport weken voor het oprapen. De dagen zijn langer en de voorjaarszon zorgt dat je op het terras van de hut heerlijk kunt genieten. Zowel van de prachtige panorama-uitzichten als van je Italiaanse lunch.

Wintersport tot na Pasen 

De meeste skigebieden in Trentino zijn sowieso geopend t/m Pasen maar veelal tot het weekend erna (7 april) en enkelen zoals Madonna di Campiglio t/m 14 april en Pontedilegno-Tonale zelfs tot 5 mei gebruik makend van de Presena gletsjer. 

Skirama Dolomiti biedt bovendien een interessante korting op je skipas in de week van 16-24 maart en 6-14 april a.s. Informeer bij de accommodaties of ze deelnemen aan deze actie en profiteer van minimaal 30% op je meerdaagse skipas.
 

Meer weten?